• CERCLES - Lorena Cayuela
  • CERCLES - Lorena Cayuela

CERCLES - Lorena Cayuela

  • Fabricant: EL PETIT EDITOR
  • Codi Producte: Llibre
  • Disponibilitat: En Existències
14.00€
Ex Fiscal: 14.00€
entry_qty

Una veu a la recerca constant d’un jo literari femení. Una mirada individual de l’autora, fent-se extensiva a totes les dones. Una temàtica pròpia de la identitat, l’amor, la solitud, la maternitat, la menstruació, el part, la lactància i la rebel·lió. És un exercici per construir una tradició i llenguatge peoi femení. És una reivindicació esperançada de la condició de ser dona.


Lorena Cayuela és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, diplomada en Magisteri d’Audició i llenguatge, Educació Primària i habilitada en Anglès. Va estar guanyadora del VI Certamen de Poesia Antoni Ferrer de l’Alcúdia de Crespins amb el poemari Ja efímera (2010); el premi de formar part de Microeròtics I Concurs de microrelats eròtics Llibreria La Costera (2014). Ha publicat Poemes per a Keo (Germania, 2012) i ha format part de l’antologia Estels de paper Vint-i-un poetes per al segle XXI (Germania, 2012). Forma part de Tibar L’arc. Una mirada a la poesia valenciana actual, (Tria llibres, 2012). Ha publicat en diverses revistes literàries. Participa als recitals de poesia i música en valencià de Paraules en silenci arreu del País Valencià.

La seua vessant d’engrescadora cultural la promou activament com a les tertúlies literàries dialògiques a la biblioteca de Barxeta des de l’any 2013.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!
    Dolenta           Bona