• JOC EN TU CASA O DONDE SEA
  • JOC EN TU CASA O DONDE SEA

JOC EN TU CASA O DONDE SEA

  • Codi Producte: JOC
  • Disponibilitat: En Existències
20.00€
Ex Fiscal: 20.00€
entry_qty
Estem davant d'un party game de cartes, de 3 a 7 jugadors, la duració és d'uns 40 minuts i en el qual la temàtica és la recerca de sexe. En el joc buscarem postures i llocs atrevits per aconseguir realitzar les nostres fantasies més fosques. Durant el joc, utilitzarem les cartes per intentar seduir el jugador que tinga el seu torn i fer que siguem desitjables per tenir una aventura. D'esta manera guanyarem punts de plaer. El joc consta d'unes cartes amb textos i il·lustracions molt originals i divertides, que, animant i roleant una mica, faran les rialles de tots.

MECÀNICA del JOC:

Al començament de la partida cada jugador rep 3 cartes d'objectius ocults (fantasies sexuals) i altres 4 cartes amb les quals poder començar a jugar. Estes cartes s'aniran completant cada torn (amb postures diverses, llocs, preservatius, al·licients per atraure la nostra cita, o cartes per fotre als altres, entre d'altres). En el nostre torn, la resta de jugadors intentaran convèncer-nos perquè tinguem amb ells una aventura sexual, oferint-nos postures, fel·lacions, llocs excitants, massatges, regals, i altres al·licients. La resta de jugadors està envejós mentrestant, de manera que entre ells es començaran a emprenyar llançant pullitas ( "a esteli fa olor l'alè a all", o aquest porta xancletes amb calçotets, etc). Nosaltres llavors anem a decidir amb qui volem anar a dormir (tot funciona a base de punts, els al·licients sumen punts, les pulles resten, i depenent de el lloc o postura que ofereixin ens interessarà més o menys, tot això recolzant-nos en les cartes de objectius ocults). Els dos participants que gaudeixen de la trobada robaran una carta secreta de "punts de plaer". Al final de la partida (el número de rondes depèn del de jugadors) es sumaran els punts visibles amb els punts ocults, i qui tinga més punts, serà el guanyador.

Hi ha diversos efectes addicionals que giren al voltant d'aquesta mecànica, i temàtica, i que fan molt més interessant el joc. Per exemple, podem fer de voyeur en cas de no ser elegit, per obtenir algun punt extra, o trencar el preservatiu a traïció per obligar-los a agafar una malaltia venèria, o potser fins i tot un dels dos acabi massa aviat i deixi a l'altre amb les ganes de més .... mala sort.

 

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!
    Dolenta           Bona