• ENLLÀ DEL MAR - Enric Pellicer
  • ENLLÀ DEL MAR - Enric Pellicer

ENLLÀ DEL MAR - Enric Pellicer

  • Codi Producte: Llibre
  • Disponibilitat: En Existències
12.00€
Ex Fiscal: 12.00€
entry_qty
Després de nombrosos premis de poesia al Campello, Carcaixent i Catarroja, Enric Pellicer ha decidit publicar Enllà del mar, una opera prima que combina poesia i relat curt i compta amb col·laboracions de luxe com l’escriptor Josep Piera, autor del pròleg:

Enllà del mar és l'esperança del silenci. És un lloc imaginari. És un estat d’ànim, una mescla entre l’enyorança amarga i l’alegria. És la conversa entre el tu i el jo, entre l'ahir i el demà. És una conversa amb els records que m’han fet ser. És la carícia anhelada. És el bes trobat. El tot i el no-res. Enllà del mar és un espai quotidià, un crit de victòria, una vida entre llençols i un anhel de temps passats”.

Un llibre en paraules de Piera “Sobre el temps que passa, i sobre més, com ara el mar que mirem immens mentre, ara turbulent, ara en calma,  ara en blau, ara en llum, ens mira als ulls, és sobre el que va aquest recull de frases lapidàries, de versos musicals i de proses poètiques que Enric Pellicer ens presenta”. A banda del reconegut escriptor saforenc, també col·laboren en el llibre la política Ángela Ballester o els músics Joan Palomares (Prozak Soup) i Àlex Seguí (la Gossa Sorda), que s’encarrega del dissenys.

El llibre, d’un centenar de pàgines, és el fruit de dos anys de treball. Material nou, ficcions i reflexions estructurades en passat, present i futur

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!
    Dolenta           Bona